Ανοιχτή πρόσκληση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Αυγενάκη.

Κύριε Υφυπουργέ

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά.

Προ της συνέντευξης σας σε διαδικτυακά ΜΜΕ των Κυκλάδων την 23/4 και εν όψει αυτής , καταθέσαμε προς τους συντελεστές της συνέντευξης εγγράφως (προκειμένου να διευκολύνουμε την ροή και την οικονομία χρόνου ) θέματα προς συζήτηση τα οποία ποτέ δεν σας ετέθησαν. Επίσης ζητήσαμε να σας διαβιβαστεί πρόσκληση για να συναντηθούμε στη Σύρο όλοι οι φορείς του αθλητισμού, Ενώσεις και Τοπικές επιτροπές, πρόσκληση που επίσης δεν σας διαβιβάστηκε.

Σκοπός της συνάντησής μας θα ήταν αφ’ ενός να σας γνωστοποιήσουμε χρόνια κοινά προβλήματα (μερικά από τα οποία φάνηκε ότι γνωρίζετε με τις τοποθετήσεις σας όπως π.χ μετακινήσεις αθλητών -το μόνο που σας μεταφέρθηκε απ΄όσα είχαμε καταθέσει-) καθώς και άλλα προβλήματα που άπτονται κάθε φορέα ξεχωριστά ( πάντα καταθέτοντας τις αντίστοιχες προτάσεις ) και αφ’ ετέρου γνωρίζοντας τις προθέσεις σας να προετοιμαστούμε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αναμένεται να είναι ακόμη δυσκολότερη απ αυτήν που βιώνουμε σήμερα, λόγω των ειδικών υγειονομικών καταστάσεων .

Όπως δε παραδεχθήκατε και στην συνέντευξή σας, οι συνήθεις συνθήκες των πρωταθλημάτων των Κυκλάδων είναι οι δυσκολότερες πανελληνίως αλλά επιτρέψτε μας να διορθώσουμε ότι είναι οι δυσκολότερες και πανευρωπαϊκά .

Κύριε Υφυπουργέ , η ΕΣΚ Κυκλάδων σας απευθύνει επίσημη γραπτή πρόσκληση για συνάντηση μαζί σας στην Σύρο σε ημερομηνία που εσείς θα καθορίσετε, αναλαμβάνοντας την οργάνωση της συνάντησης και τηρώντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις που απαιτούνται.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση μας θα κάνετε πράξη την δήλωση σας ότι σας ενδιαφέρει και η πιο μικρή γωνιά της Ελλάδος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο