Εκδήλωση Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής με Κυκλαδίτικο άνεμο.

Στην λαμπρή γιορτή του αθλητισμού και της τέχνης και συγκεκριμένα στον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 είχαν την τιμή να παραβρεθούν οι Κυκλάδες εκπροσωπούμενες από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων κ Λώρη Σαλάχα όπου και πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή για την υποδοχή του νέου χρόνου.

Στην κατάμεστη Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά στην Αγία Παρασκευή, στην γιορτή όπου κάθε χρόνο παντρεύει τα δύο βασικά κομμάτια του πολιτισμού μας , τιμήθηκαν παλαιοί αλλά και νέοι κριτές , όπου και παρέλαβαν τα πτυχία τους.
 

Αποδεχόμενος την πρόσκληση , ο πρόεδρος της ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ Λώρης Σαλάχας δήλωσε κατά την παρουσίαση και βράβευση των κριτών:

Να σας ευχηθώ καλή χρονιά.

Είστε οι άνθρωποι που πάντα είστε δίπλα μας & χάρηκα που γνώρισα την Έβη που ήταν από τους κριτές που μας βοήθησαν  σε αγώνες την περσινή  χρονιά, γιατί κάθε χρόνο σας έχομε δίπλα μας & ειδικά την πρόεδρο με την οποία έχομε στενή συνεργασία στα θέματα κανονισμών.
Το μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω, γιατί κάθε χρόνο μας κάνετε πιο πλούσιους πολιτιστικά είναι ότι η φετινή εκδήλωση είχε έντονο συγκινησιακό  χαρακτήρα ,όλα τα υπόλοιπα έχουν ειπωθεί & δεν έχω κάτι να συμπληρώσω.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί είστε πάντα δίπλα μας & σας εύχομαι ότι το καλύτερο για την συνέχεια.

Με την παρουσία της ΕΟΚ (ο ειδικός Γραμματέας κ. Σωτήρης Κουλοσούσας), της ΕΣΚΑ (ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλεξόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ της Ένωσής), της ΟΔΚΕ (ο Γ.Γραμματέας κ. Παναγιώτης Ντάβαρης), του ΣΕΔΚΑ (ο πρόεδρος κ.Θόδωρος Βιδάλης με τον Γ.Γραμματέα κ. Στέφανο Παπαθανασίου και τα μέλη του Δ.Σ ),του κ. Σταύρου Δουβή, του ΣΠΑΚΕ (ο πρόεδρος Μιχάλης Κυρίτσης με μέλη του Δ.Σ), του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου (ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσικανταής), του ΕΚΑ (αθλητικό τμήμα μπάσκετ, ο πρόεδρος κ. Πέτρος Κελέσης), πλήθος μπασκετόκοσμου και όχι μόνο, έλαμψαν με την παρουσία τους την φετινή γιορτή στου Συνδέσμου.

http://www.skka.gr/main.htm

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο