Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες & στους αθλητές.

Φθάσαμε & φέτος στην  αποκορύφωση της αγωνιστικής περιόδου με την έναρξη της διαδικασίας  των FINAL FOUR.

Η ΕΣΚ Κυκλάδων ανέθεσε κατά σειρά διεξαγωγής σε Τήνο(εφήβων ) , Σαντορίνη (κορασίδων ), Πάρο( παίδων )   & σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους τοπικούς Δήμους , τους αντίστοιχους αθλητικούς οργανισμούς & τις τοπικές ομάδες που  προκρίθηκαν ,την διεξαγωγή τους.

Διοργανώσεις που έχουν γράψει την δική τους ιστορία ,έγιναν θεσμός ,  &  έγιναν αντικείμενο αντιγραφής , αφού απετέλεσαν παράδειγμα αθλητικής γιορτής.

Σαράντα οκτώ αθλητές – αθλήτριες κάθε φορά θα δώσουν τον δικό τους αγώνα υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους προκειμένου να αποδείξουν τις μπασκετικές τους ικανότητες μέσα από την συνεργασία την ομαδικότητα & την ευγενή άμιλλα, αρχές & αξίες   που διδάσκονται στην αθλητική τους  πορεία ,εφόδια που θα τους συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Αξίζει να χειροκροτήσουμε όλα τα παιδιά μας για την αγάπη  , την προσπάθεια & την επιμονή τους για το άθλημα παρά τις δυσκολίες που έχουν τα πρωταθλήματα μας (όπως όλων άλλωστε των ομαδικών αθλημάτων ) .

Οι  θεατές  να υποστηρίξουν κόσμια , με ευρηματικά συνθήματα την ομάδα τους , χωρίς ακρότητες & βωμολοχίες που δεν συνάδουν με το άθλημα ,συμμετέχοντας ενεργά στη γιορτή του μπάσκετ που θα εξελίσσεται .

Όλοι μαζί αθλητές , παράγοντες , γονείς ,φίλαθλοι ενωμένοι να χειροκροτήσουμε τους καλύτερους αφού η αντιπαλότητα διαρκεί 40΄στο παρκέ.

Να φύγουμε όλοι από το γήπεδο αγκαλιασμένοι & να γιορτάσουμε σαν μια οικογένεια ,όπως αρμόζει στο μπάσκετ στις Κυκλάδες, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες & στους αθλητές που συμμετέχουν αλλά & γι αυτούς που οι ομάδες τους δεν τα κατάφεραν να θυμούνται ότι μία ήττα με την ανάλογη δύναμη ψυχής & αξιολόγηση μπορεί να είναι η αρχή του δρόμου μιας επιτυχίας.

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο