Με το αστέρι της Blue Star Ferries ταξιδεύει η ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της  EΣΚ Κυκλάδων βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία BLUE STAR FERRIES!  

Η Blue Star Ferries ιδρύθηκε το Νοέμβριο του  1992 και σήμερα έχει φτάσει να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα.

Υπήρξε η πρώτη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που ανέπτυξε περιβαλλοντική δράση, με αποτέλεσμα να λάβει το 2002 την πιστοποίηση ISO 14001 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Σήμερα πραγματοποιεί δρομολόγια από το λιμάνι τους Πειραιά προς την Κρήτη(Ηράκλειο – Χανιά), προς τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα εκτελεί δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Λέσβος (Σίγρι)-Χίος-Σάμος (Καρλόβασι)-Κάλυμνος-Κως-Ρόδος.

H εταιρεία BLUE STAR FERRIES θα παρέχει έκπτωση 50 % σε όλες τις μετακινήσεις των μελών της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης  Κυκλάδων στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για την συμμετοχή τους στα τοπικά & πανελλήνια πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης!

Αυτό αποτελεί μεγάλη οικονομική ανάσα για τις ομάδες της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης  Κυκλάδων οι οποίες αναγκάζονται να μετακινούνται πολύ συχνά για την διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.

 

https://www.bluestarferries.com/el

https://www.facebook.com/BlueStarFerries.gr

Εκ του Δ.Σ. της ΕΣΚΚ

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο