Ο κύριος Γιάννης της Νάξου..και των Κυκλάδων!!

Η ΕΣΚ Κυκλάδων μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει αποφασίσει όπως αναγνωρίσει επίσημα την προσφορά και το έργο ανθρώπων που επί χρόνια ανελλιπώς υπηρέτησαν το μπάσκετ των Κυκλάδων βοηθώντας στα μέγιστα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ.

Η σκυτάλη πέρασε στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα στον αγώνα της Γ´ Εθνικής μεταξύ Απας Τα Φανάρια – Μίλωνα όπου στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του κ. Γιάννη Γιοσμά για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ , για το ήθος του αλλά και την εργατικότητά του.

Την βράβευση έκαναν ο κ.Βαγγέλης Κατσαράς, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού μαζί με τον κ Γιώργο Γιαννάκη Πρόεδρο της Αθλητικής επιτροπής, παρουσία του εκπροσώπου της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων κ Γιώργο Ονάσογλου εκπροσωπώντας επάξια όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Παλαιός αθλητής του Εσπέρου Καλλιθέας , με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος κέντρου στο Νομό Αττικής το 1967, προσθέτοντας πολλαπλές συμμετοχές και διακρίσεις με την φανέλα της φιλοσοφικής σχολής στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη .

Από την έλευση του στις Κυκλάδες και ειδικότερα στο νησί της Νάξου , ως καθηγητής , η αγάπη και η γνώσεις του για το μπάσκετ και τον αθλητισμό αρχίζουν να μεταλαμπαδεύονται σε όλους μας !!
Ως ένας αρκετά δραστήριος Άνθρωπος συμμετείχε σε εργασιακά πρωταθλήματα, συμμετείχε ως κριτής στίβου , συμμετείχε και βοηθούσε όλους τους αθλητικούς συλλόγους.
Ο κ. Γιάννης .. υπήρξε κριτής καλαθοσφαίρισης στις Κυκλάδες μας..και ιδιαίτερα στην Νάξο .. βοηθώντας με τον δικό του τρόπο ..!!
Ο κύριος Γιάννης Γιοσμάς.. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο.. υπόδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον Αθλητισμό.. εξακολουθεί σαν φίλαθλος πρότυπο να παρακολουθεί και να ενισχύει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες των νησιών μας .
κ. Γιάννη .. σε ευχαριστούμε!!

Πηγή αποσπάσματος: Sportcyclades.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις