Ποινές ΕΣΚΚ 6 Μαΐου 2018

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. επέβαλλε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., συνολική ποινή προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του προπονητή του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ Μάμμου Θεόδωρου ( διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λ.π.) σε  οποιοδήποτε τμήμα του σωματείου , διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Η συνολική ποινή κατά το άρθρο 78 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. (που εφαρμόζεται αναλογικά) σχηματίστηκε: α) από την βαρύτερη από τις συντρέχουσες ποινές ήτοι από την κατά την κρίση του Δ.Σ. δέουσα ποινή των τριών (3) μηνών και είκοσι (20 ημερών) για το πειθαρχικό παράπτωμα της έργω και λόγω εξύβρισης κατά διαιτητών του αγώνα η οποία β) επαυξήθηκε ελεύθερα κατά δέκα (10) ημέρες για τις υπόλοιπες συντρέχουσες παραβάσεις (ανάρμοστη συμπεριφορά κατά παράγοντα αγώνα).

Βάσει των άρθρων 86 και 88 του ιδίου κανονισμού η ποινή υπολογίζεται ημερολογιακά και ξεκινάει από την ημερομηνία επιβολής της ποινής ( 23/4/2018), διακόπτεται με τη λήξη των πρωταθλημάτων και συνεχίζεται με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , επέβαλλε στην ομάδα παίδων του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 82 και 87 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., (πειθαρχικό παράπτωμα δυσφήμισης του αθλήματος στον τελικό πρωταθλήματος παίδων 2017-2018) την ποινή της επίπληξης.

 

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ.  επέβαλλε στον πρόεδρο του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ κο Φλώριο (Φρέντυ) Κρητικό σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 και 85 και 62 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., (πειθαρχικό παράπτωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά διαιτητών αγώνα στον τελικό παίδων 2017-2018)  ποινή επίπληξης με προειδοποίηση ότι σε περίπτωση επανάληψής της στο μέλλον θα επιβληθεί αυστηρότερη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο