Ποινές Ε.Σ.Κ Κυκλάδων 07-03-2019

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , λαμβανομένης υπόψη της απολογίας, επιβάλλει  στον κ Λαζαρίνο Ελευθέριο προπονητή του Α.Ο Άρης Σύρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 62, την ποινή της έγγραφης επιτίμησης για τη συμπεριφορά του ( ανάρμοστη συμπεριφορά) και  ζητάμε στο μέλλον να μην κάνει δημόσιες δηλώσεις που δυσφημούν το άθλημα και προσβάλλουν τη διοργανώτρια αρχή.

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , λαμβανομένης υπόψη της απολογίας ,επιβάλλει στον κ Βλάχο Σταύρο προπονητή του Α.Ο Πάρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 62, την ποινή της έγγραφης επιτίμησης για τη συμπεριφορά του ( ανάρμοστη συμπεριφορά κατά διαιτητή) και ζητάμε στο μέλλον να απευθύνεται στο διαιτητή του αγώνα με τον δέοντα σεβασμό.

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , λαμβανομένης υπόψη της απολογίας,επιβάλλει στον κ. Αντώνιο Λάμπρου Διοικητικό παράγοντα του Α.Ο Πάρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 85 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 63, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται οποιοδήποτε τμήμα της ομάδας του για διάστημα δεκαπέντε ημερών από σήμερα (07-03-19) και ζητάμε στο μέλλον να απευθύνεται με το δέοντα σεβασμό στους διαιτητές. Η προβλεπόμενη ποινή για το συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα ήταν ένας μήνας αλλά συνεκτιμήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 60 παρ. 3 του κανονισμού της ΕΟΚ η προηγούμενη συμπεριφορά  και η προσφορά  στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ και επιβλήθηκε ποινή μειωμένη βάσει του εν λόγω άρθρου.

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο