Στηρίζουμε – Συμμετέχουμε ”καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη”.

Η Ε.Σ.Κ Κυκλάδων αποδεδειγμένα διοργανώνει ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα ,ίσως και πανευρωπαϊκά και αυτό οφείλεται  σε μεγάλο βαθμό στην συνέπεια των μελών της Ένωσης αυτής , που με απεριόριστη αγάπη , φαντασία & προσωπικό χρόνο αφιερώνουν ώρες ατελείωτες για να μοιράσουν & να διαδώσουν την τρέλα & την αγάπη τους για την πορτοκαλί μπάλα!

 

Οι πρόεδροι , τα μέλη των Δ.Σ των ομάδων , υποστηρικτές που απαρτίζουν τις ομάδες μας σε όλα τα νησιά του νομού μας , τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ, διότι με την στάση τους , κερδίζουν & κερδίζουμε ηθική ικανοποίηση βλέποντας τους καρπούς των αποτελεσμάτων μας σε βάθος χρόνου να αποδίδουν.

Ως μια μεγάλη αθλητική οικογένεια στηρίζουμε-συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Άρη Σύρου, που μόνο συγχαρητήρια μπορεί να δεχθεί αγκαλιάζοντας θερμά την προσπάθεια αυτή.

Συγκεκριμένα:

Σε πλειστηριασμό διατίθονται από τις Ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα τοπικά ΜΜΕ οι φανέλες των Γιώργου Πρίντεζη, Ντούσαν Σάκοτα, Μπάνε Πρέλεβιτς  , (υπογεγραμμένες)από τις ομάδες που τους ανέδειξαν καθώς επίσης από την επίσημη ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ την φετινή 2019-2020 επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των αθλητών του.
Τιμή εκκίνησης είναι τα 50 ευρώ για κάθε εμφάνιση τα χρήματα  που θα συγκεντρωθούν από την
πώληση τους θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό(Στο συμπολίτη μας)Μανώλη Λιγνό ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά  κατά τη διάρκεια αγώνων motocross. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις 8 Μαρτίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατευθείαν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον σπόνδυλο 01 η οποία κράτησε τέσσερις ώρες . Μετά από μια βδομάδα ο Μανώλης έκανε ένα 7ωρο χειρουργείο στο Θ12 σπονδυλοδεσία και μετά από εκεί έμεινε 3 βδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης. Δυστυχώς ούτε εκεί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση με τους ειδικούς να τον συμβουλεύουν να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποθεραπείας.
Την συγκεκριμένη δημοπρασία θα την βρείτε ως εκδήλωση στο facebook με την ονομασία
”Καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη” https://www.facebook.com/events/1593660124127641/
και στα εξής τηλέφωνα: 6934810635, 6932486010, 6974282666.
       

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο