Το αληθινό μήνυμα του μπάσκετ είναι παιχνίδι, χαρά και γιορτή. Ευχαριστούμε Σαντορίνη!!

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του final 4 Κορασίδων που διεξήχθη 5-6 Απριλίου στην Σαντορίνη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές και άξιους συμπαίχτες μας στην συγκεκριμένη εκδήλωση, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , τον Δήμο Θήρας ,τον ΔΑΠΠΟΣ  (Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης) και την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης.
Την επιχείρηση του κ Γιώργου Παπαγιάννη ”Spicy Bites Catering ” ,  το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος (τμήμα συμπληρωμάτων διατροφής),την ασφαλιστική εταιρεία του κ Γιώργου Ζυμβραγουδάκη ”Safe Insurance” , την οικογένεια του κ Φωτεινού Αρτέμη και το ξενοδοχείο ”Albatros” ,τον κ Σιγάλα Γιώργο και το εστιατόριο Tabasco , την κα Τζέλα και το εστιατόριο ”Κελάρι” , τον κ Σταύρο Πετρόπουλο και το εστιατόριο ”Parea”, το εστιατόριο EL Greco και το οβελιστήριο ”Οbelix”.
Τον κ Γιώργο Αργυρό και το ”Argyros Travel” , τον κ Θωμά Παγώνη και την εταιρεία Αegean Wave Tours” , τον κ Σιγάλα Εμμανουήλ και το ”ΚΤΕΛ Θηρας ΑΕ” , τον κ Λιγνό Εμμανουήλ και την εταιρεία ” Βus Travel”  τον πρόεδρο Ε.Σ.Θ.Π.  κ Καφούρο Μάρκο και την  ”Santo Wines” , την κα Μηνδρινού Αντριάνα και την σχολή χορού, τον κ Αντιμισάρη Άρη, τον κ Σολάκη Γιώργο , τον κ Ιάκωβο Κατρή , τον κ Κατσέλη Αντώνη και τον κ Αριστοτέλη Μάστακα.
Την εταιρεία Blue Star Ferries καθώς επίσης και την εταιρεία  Seajet για την πολύτιμη συμβολή τους στην μετακίνηση των ομάδων.
Τον κ Σπύρο Μακαρη και το ”Sportcyclades” για την αναμετάδοση των αγώνων καθώς επίσης και την φωτογραφική κάλυψη .

Τα μέλη του Δ.Σ  της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης , τους εθελοντές , που φρόντισαν για όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες και τέλος το φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης  που παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να υποστηρίξει τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Share on Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο