Ανασκόπηση της μπασκετικής εβδομάδας  22-29 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες.

Ανασκόπηση της μπασκετικής εβδομάδας  22-29 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες.

Β ΕΘΝΙΚΗ

Το μεγάλο ματς της εβδομάδας ήταν αναμφίβολα το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο Κυκλαδίτικες ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Β’ Εθνική.  Στο ΔΑΚ Νάξου η ομάδα της Μυκόνου πήρε ένα σπουδαίο “διπλό” (61-68) με το οποίο παραμένει σε απόσταση δύο νικών από τον πρωτοπόρο Μίλωνα. Τρείς βαθμούς λιγότερους έχει ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Για την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Μυκόνου είναι το μεγάλο φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην προτελευταία ομάδα της Δάφνης Δαφνίου.

Φαβορί είναι και ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Αχαγια 82.

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Πανναξιακός κέρδισε 81-66 τον έκτο στην βαθμολογία, Άρη Νίκαιας.  Η ομάδα της Νάξου παρέμεινε στην έβδομη θέση. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Νάξου έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, τον εκτός έδρας αγώνα με τον δεύτερο στην βαθμολογία, ΑΣ Πέρα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Cavo Paradiso Mykonos

Για το πρωτάθλημα παίδων Cavo Paradiso Mykonos είχαμε 2 αναμετρήσεις. Ο ΑΟ Ερμούπολης  υποδέχθηκε τον ΤΑΚ Περιστεριώνα, τελικό σκορ 35 – 67. Με αυτή την νίκη, η ομάδα της Τήνου σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τον δεύτερο ΑΟ Άνδρου, που έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στην Σαντορίνη, η τοπική ομάδα επικράτησε του ΑΟ Πάρου με 65 – 28, μένοντας στην δεύτερη θέση του ομίλου, για την οποία θα γίνει “μάχη”, καθώς Πλοηγός Αντίπαρου και Μαρπησσαϊκός ερίζουν για αυτήν.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Daktylidis Windows & Doors

Για το πρωτάθλημα εφήβων Daktylidis Windows & Doors είχαμε την νίκη του AΟ Μυκόνου  με αντίπαλο τον Άρης Σύρου (56 – 52). Όλα δείχνουν ότι σε αυτόν τον όμιλο ο ΑΟ Μυκόνου και ο Τ.Α.Κ Περιστεριώνας θα πάρουν τις πρώτες δύο θέσεις. Μάλιστα, ίσως έχουμε ισοβαθμία για την πρώτη θέση, και φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα μετρήσουν οι πόντοι διαφοράς στα παιχνίδια των ομάδων.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Blu Blu Mykonos

Για το πρωτάθλημα κορασίδων Blu Blu Mykonos , στην Νάξο ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” κέρδισε τον  ΑΟ Πάρου με 49 – 37. Τα Φανάρια με αυτή την νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρώτη θέση του ομίλου, με την ομάδα του ΑΟ Πάρου να μονομαχεί με την ΑΕ Σαντορίνης για την δεύτερη προνομιούχα θέση.

Πρωτάθλημα U14 αγοριών Flaskos Suites Mykonos
  Για το πρωτάθλημα αγορίων U14 Flaskos Suites Mykonos, η ομάδα του ΑΟ Πάρου κέρδισε μέσα στην Σαντορίνη την ΑΕ Σαντορίνης με σκορ 27 – 58.
   Σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα και ανυπομονούμε να ξαναγεμίσουμε τα Κυκλαδίτικα γήπεδα και να δούμε τους αθλητές να αγωνίζονται!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο