Πλούσιο σε δράση το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου!

Πλούσιο σε δράση το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου!

 

Η δράση ξεκινάει στην Νάξο, το Σάββατο το μεσημέρι  (13.30), όπου ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου για την πρώτη αγωνιστική του B’ ομίλου του πρωταθλήματος Γυναικών. Αμέσως μετά, στις 16.00, παίρνουν την σκυτάλη τα U14 κορίτσια των δύο ομάδων.

 

Την ίδια μέρα, στο Εμπειρίκιο Άνδρου, τα Γαλανόλευκα Αστέρια U13 της ΑΟ Άνδρου αγωνίζονται με τον ΤΑΚ Περιστεριώνα στις 14.00. Στην συνέχεια, στις 15.45 είναι η σειρά των U14 κοριτσιών να εκπροσωπήσουν τις ομάδες τους.

Δράση έχουμε και στην Σαντορίνη, όπου στις 17.00 η ΑΕ Σαντορίνης υποδέχεται τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό για το πρωτάθλημα Παίδων Cavo Paradiso.  Οι ίδιες ομάδες αναμετριούνται και για το πρωτάθλημα Κορασίδων Blu Blu, στις 19.30.

 

Την Κυριακή, τα δύο τμήματα του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια αγωνίζονται μεταξύ τους για το πρωτάθλημα Παίδων Cavo Paradiso. Το παιχνίδι Τα Φανάρια ΑΠΑΣ Β – Τα Φανάρια ΑΠΑΣ Α θα ξεκινήσει στις 11.30.

Στις 13.00 έχουμε “τζάμπολ” στο πρωτάθλημα Ανδρών με την αναμέτρηση ΤΑΚ Περιστεριώνας – Άρης Σύρου ΕΑΟ, στο γήπεδο της Τήνου.

Την ίδια ώρα, στην Μύκονο, έχουμε άλλο ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει. Το πρωτάθλημα Νεανίδων Androp, για το οποίο αναμετριούνται ο ΑΟ Μυκόνου με τον ΑΟ Άνδρου.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές αλλά και σε όσους πάνε στο γήπεδο, να το απολαύσουν!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο